De Tuinderij

Elisiv Lindroth heet je welkom op Tuinderij Geworteld, een biologische groente- en bloemenkwekerij. Op 5000 vierkante meter volle grond en kas van 300 vierkante meter groeien en bloeien groente, fruit, kruiden en bloemen. We leveren niet alleen aan toprestaurants, maar bieden ook ruimte aan klanten om zelf te oogsten of groentetassen op te halen.

 

Oogsten

Lokale groente oogsten is een belevenis op zich. Loop langs de bedden vol gewassen, geniet van de zoemende insecten en de frisse lucht en vul je tas met alles wat het seizoen te bieden heeft. De tuinderij is een mooie plek om elkaar te ontmoeten.

 

Seizoensgroenten

De mest, zaden en het plantgoed waarmee we werken, zijn biologisch. Zo telen wij met zorg voor de aarde en de biodiversiteit. We zijn er trots op dat we alles met de hand telen en dat we werken met de seizoenen. We gebruiken dus geen tractoren of verwarming. Echte seizoensgroenten dus: puur natuur. Dat betekent ook dat er in het hoogseizoen veel keuze is en in het laagseizoen wat minder. Maar wat je ook oogst: het is altijd vers en met liefde geteeld.

 

Word lid

Word nu oogstlid van de tuinderij en eet groenten uit eigen streek en direct uit de grond. Abonnementen

 

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Elisiv.